digital.bgEлектрическите автомобили стават все по-популярни и търсени сред потребителите по цял

...
digital.bgEлектрическите автомобили стават все по-популярни и търсени сред потребителите по цял
Коментари Харесай

Google Maps вече ще ни показва зарядните станции за електромобили

digital.bg

Eлектрическите автомобили стават все по-популярни и търсени измежду потребителите по целия свят. Водещите компании непрекъснато тестват нови технологии, с които да удължат пробега им, с цел да ги създадат даже още по-атрактивни за своите клиенти. Един от проблемите пред EV колите е, че откриването на станция за зареждане може да се окаже много сложна задача. Ако и вие сте притежател е добре да знаете, че Google Maps вече предлага бързо, елементарно и комфортно решение, оповестява BGR.

 

Популярната услуга за навигация вече ще включва в действително време информация за станциите за зареждане на електрически коли непосредствено от функционалността за търсене. Компанията удостовери, че към този момент популяризира ъпдейт, както за десктопите, по този начин и за смарт телефоните с Android и iOS. Предвидена е и интеграция на Android Auto. За да се възползвате от функционалността е належащо само да въведете заявката  " ev charging stations " във вградената търсачка на Гугъл Maps, с цел да получите настоящите резултати. 

След това ще получите детайлна информация за станциите, които се намират наоколо до вас, само че също с какъв брой терминала със зареждане разполагат, къде се намират на картата и какъв брой бързо могат да захранят батерията на автомобила. Социалните логаритми на Гугъл Maps ще ви демонстрират най-релевантните мнения и мнения на други консуматори при избора на уместно място да заредите. Компанията ще продължи да работи със своите сътрудници, с цел да усъвършенства в допълнение новата функционалност.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР